Rub ribseille

petteri
rub-ribseille-eatmeat-ribs-savustus-ohjeet

Rub, eli mausteseos. Näitä löytyy nykyään kaupoista monenlaisia. Monet tilailee maailmaltakin netin kautta. Sinänsä mitään uuttahan ei ole kukaan keksinyt sillä hyvin pitkälti samoja mausteita näissä on kaikissa. Itsetehtynä rubit ovat helppoja ja niistä saa säädettyä juuri omaan makuun sopivia versioita. Tämä ohje on oman savustusharrastuksen alussa kaverilta saatu vinkki miten hän on maustanut ribsit. Siitä lähtien olen tätä rubia itse käyttänyt eikä ole käynyt mielessäkään lähteä testaamaan muita, sen verran hyvä setti oli omaan makuun! Kerrohan kommenttiin jos päätät tätä testata ja mitä mieltä olit!

rub-ribseille-eatmeat-ribs-savustus-ohjeet
Rub, eli mausteseos. Näitä löytyy nykyään kaupoista monenlaisia. Monet tilailee maailmaltakin netin kautta. Sinänsä mitään uuttahan ei ole kukaan keksinyt sillä hyvin pitkälti… Savustus rub, rubi, rub ribseille, ribsit, rimpsuluut European Tulosta resepti
Serves: 4 Valmisteluaika: Valmistusaika:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Arvio 5.0/5
( 3 voted )

Ainesosat

  • 1,5dl ruokosokeri
  • 1rkl savupaprika
  • 1rkl sipulijauhe
  • 1rkl valkosipulijauhe
  • 1rkl juustokumina
  • 1rkl chilijauhe
  • 1rkl suola
  • 1rkl mustapippuri

Valmistusohjeet

  1. Sekoita mausteet keskenään ja hiero ribsien molemmin puolin
  2. Tee tuplasatsi jos lihoja vähän enemmän
  3. Säädä tulisuutta chilin määrää vähentämällä / lisäämällä

 


0 kommenttia
0

You may also like